Action camera nodig?

4
Voordelig een Action Camera bestellen doet u bij Kabel4U.nl.
Lees meer
Sorteer op:

Action Camera online bestellen doe je bij Kabel4U.nl

Altijd al een action camera willen hebben? Nou dat kan heel voordelig bij Kabel4U.nl. Zoals je kunt zien op deze productpagina hebben wij drie verschillende action camera’s in het aanbod staan. Alle drie de camera’s zijn van het degelijke merk Nedis en zijn onderverdeeld in drie prijsklassen, waarvan ieder prijsklasse zijn eigen specificaties heeft, voor ieder wat wils dus. Ben je geïnteresseerd in een action camera? Lees dan vooral verder, we leggen graag de verschillen kortbondig uit als het gaat om de prijsverschillen. Verder geven wij nog wat algemene tips omtrent de aanschaf, het gebruik en de mogelijkheden van de vele beschikbare accessoires.

Wanneer je een action camera wenst aan te schaffen dan is het verstandig om eerst na te gaan waar je de camera voor wilt gaan gebruiken, wat is je budget en wat zijn de minimale eisen die je aan een action camera stelt. Misschien ben je helemaal nog niet thuis in de wereld van de action camera, zeker dan is het verstandig om nog even verder door te lezen. Het is zonde wanneer je achteraf er achter komt dat de action camera die je besteld hebt niet diegene is die je eigenlijk graag had willen hebben. 

Action camera van het merk Nedis

Naast de hele bekende action camera merken zoals de GoPro wel een van de bekendste is, zijn er ook een groot aantal standaard merken action camera’s te verkrijgen. Een standaard merk, ook wel een B-Merk genoemd, is qua prijs en kwaliteitsverhouding voor veel mensen een prima uitkomst. Wanneer je van plan bent om bij Kabel4U.nl een action camera aan te schaffen dan kun je er van uit gaan dat de prijs kwaliteitsverhouding meer dan prima is. Het merk Nedis is een huismerk van een gerenommeerd Europees distribiteur. Hierdoor mag je er van uitgaan dat de action camera aan alle Europese richtlijnen voldoen, zo zijn ze bijvoorbeeld ook CE gekeurd. 

Action camera HD 720p + Accessoires (HD-Ready)

Bovengenoemde action camera is een heel prima instap model wanneer je niet van plan bent om er veel geld aan uit te geven, maar toch alle basis mogelijkheden van deze type camera’s wilt gaan gebruiken. Voor 31.95 euro ben je al eigenaar van deze uitstekende action camera en geen verzendkosten omdat wij gratis verzenden vanaf 25 euro, hoe fijn is dat. De opname kwaliteit is HD-Ready, een meer dan prima beeldkwaliteit, zeker gezien de prijs. Deze instap model heeft alle standaard opties voor recreatief gebruik, echter zit er geen WiFi en HDMI aansluiting op. Het overzetten van de opnames gaat via een Micro USB kabel of middels de Micro SD kaart. 

Action Camera Full-HD 1080p Wi-Fi + Accessoires

Voor nog geen 50 euro ben je in het bezit van de Full-HD Action camera inclusief WiFi en HDMI aansluiting. Met deze camera kun je net even wat meer als het gaat om de beeldkwaliteit. Filmt het instapmodel met 720P, dit model doet het met 1080P, scherper beeld dus. Daarnaast is het eenvoudiger terug krijgen op een televisie scherm middels de HMDI aansluiting. Voor 49.95 heb je dus scherper beeld en een HDMI aansluiting op de action camera dan zijn voorganger. 

Action camera Ultra-HD 4K Wi-Fi + accessoires

Wil je de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Ga dan voor de Ultra-HD (4K) en film in de hoogst mogelijk resolutie. Voor 64.95 ben jij in het bezit van deze complete action camera van het merk Nedis. Niet alleen het beeldkwaliteit is beter dan zijn voorgangers,  hij filmt tevens in een beeldhoek van 120 voor een stabiel beeld. Ondersteunen zijn voorgangers maximaal 32GB micro SD, deze kan 64GB aan geheugen opslaan. Dat deze camera 64GB aan kan is op zich ook noodzakelijk aangezien bij het filmen in 4K er meer geheugen gevraagd wordt. 

 

Conclusie

Je besteld eenvoudig online je Action Camera bij Kabel4U.nl tegen de meest voordelige prijs. Of je nu gaat voor het instap model of de action camera met de meeste opties en de beste beeld kwaliteit, voor ieder wat wils dus. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »