GoPro bevestiging

24
Op zoek naar bevestiging voor de GoPro of een ander Action Camera merk? Zie hier de universele GoPro bevestiging adapters.
Lees meer
Sorteer op:

GoPro bevestiging 

In deze categorie zit je juist wanneer je op zoek bent naar bevestiging hulpstukken voor de GoPro en overige action camera’s. In dit artikel gaan we iets dieper op de materie in van de GoPro bevestiging hulpstukken. Laten we het zo zeggen, zonder deze hulpstukken zal je nergens je GoPro of action camera ergens aan vast kunnen monteren, een heel belangrijk accessoire dus. Een GoPro bevestiging wordt ook wel een mount of een adapter genoemd, maar dan ben je er nog niet als het gaat om bevestiging accessoires. 

Bij Kabel4U.nl hebben we al een groot aantal GoPro bevestiging adapters in het aanbod, echter zullen wij nog steeds verder willen uitbreiden zodat er voor ieder wat wils is. Het assortiment in deze product categorie is daarom ook vrij groot en bestel je het bij ons, dan ben je het goedkoopst uit.

GoPro bevestiging, de verschillen

We hebben min of meer al aangegeven dat er veel verschillende manieren zijn om je GoPro ergens aan vast te monteren. Of je nu een bevestiging nodig hebt voor een borst of hoofdband, of je wil je camera aan een surf board bevestigen, ook daar zijn er weer aparte mounts voor. Hier onder zullen wij de meest gebruikte bevestiging mounts omschrijven zodat je een goed beeld krijgt van wat er te verkrijgen is en waar het voor geschikt is. 

De GoPro schroef

Ja de GoPro schroef, die heb je eigenlijk wel voor bijna alles nodig, in ieder geval wanneer jij je GoPro of action camera ergens aan vast wil monteren. Wij van Kabel4U.nl hebben twee verschillende GoPro schroeven, een korte en een lange schroef. Het verschil is niet extreem te noemen, hooguit 2 centimeter. En korte schroef is simpelweg compacter en een lange schroef iets gebruiksvriendelijker, het ligt er net aan wat de gebruiker op dat moment wenst. De GoPro schroef gebruik je simpelweg om de camera aan een mount, adapter of een ander montage stuk te bevestigen. Verder zijn er ook nog GoPro schroeven beschikbaar in luxe afwerking, waar in felle mooie kleuren verwerkt zijn. 

De J-Hook bevestiging

Wil je wat meer bewegingsruimte creëren tussen de accessoire en de camera, gebruik dan de J-Hook bevestiging. De J-Hook ook wel montage mount genoemd en deze plaats je eenvoudig op je accessoire, zoals bijvoorbeeld een hoofd of borstband. Met de J-Hook heb je net wat meer speling om de camera in de gewenste positie te krijgen, je kan de camera verticaal omhoog of omlaag positioneren. 

De Quick Release Buckle

Een veel gebruikte en standaard GoPro bevestiging accessoire is de Quick Release Buckle. Deze klik je vast op een mount en je plaats vervolgens de camera middels een schroef vast aan de buckle. Deze Buckle wordt ook wel een gesp genoemd, maar het is vrij gebruikelijk in de action camera wereld om de Engelse termen te gebruiken. Er zijn ook gespen beschikbaar welke 360 graden gedraaid kunnen worden, handig wanneer jij de beste opname positie wenst te hebben. 

De Tripod mount adapter

Deze vorm van GoPro bevestiging zie je veel terug bij GoPro statieven zoal de driepoot, daarnaast worden ze ook gebruikt voor een selfie stick. Heb je een accessoire waarbij je gebruik moet maken van een schroef, dan gebruik je de Tripod mount adapter als bevestiging voor je camera. Je draait eenvoudig de Tripd mount vast aan de schroef en daar boven op kan de GoPro camera bevestigd worden. 

Mount en 3M bevestiging stickers

Wil jij je camera aan een motorhelm bevestigen? Of je GoPro aan een surfboard? Het kan allemaal met de vlakke en gebogen mounts met 3M sticker. Met de dubbelzijdig plakkende 3M stikker bevestig je de mount waar jij dat wilt, plaats vervolgens je camera er op en filmen maar. 

Speciale GoPro bevestiging

We hebben een aantal voorbeelden gegeven van diverse soorten standaard GoPro bevestiging adapters. En ja er zijn er zo veel op te noemen dat we dit niet allemaal apart gaan behandelen. De product omschrijving van het artikel is het meest informatief, wens je meer informatie te willen hebben. Als het gaat om speciale GoPro bevestiging mounts dan zijn ze speciaal ontworpen voor bepaald gebruik. Je kunt hierbij denken aan een stuur bevestiging voor de GoPro, een polsband bevestiging, een klem met een mount die je overal en nergens aan vast kunt klemmen. 

Conclusie

Hoe jij je GoPro of Action camera ook wenst te bevestigen er is voor bijna alles wel een mogelijkheid. Controleer goed van te voren welke GoPro bevestiging je nodig denkt te hebben en bij twijfel neem gerust contact op met onze klantenservice. Wil je niet teveel betalen aan GoPro bevestiging accessoires? Bestel dan gewoon bij Kabel4U.nl, dan weet je direct dat je het goedkoopst uit bent, dat durven wij hard op te zeggen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »