GoPro Selfie stick

1
Op zoek naar een te gekke GoPro Selfie Stick? Bekijk hier ons zeer voordelige assortiment.
Lees meer
Sorteer op:

GoPro selfie stick

Altijd al een selfie stick willen hebben speciaal voor de GoPro? Dan zit je in deze categorie goed en kun je kiezen uit verschillende selfie stick’s speciaal ontworpen voor action camera’s zoals de GoPro. Het blijft lachen gieren en brullen met de selfie stick van Kabel4U.nl. Je filmt of schiet foto’s met jouw Action Camera heel eenvoudig met deze selfie stick. 

De GoPro selfie stick is ook echt speciaal ontworpen voor deze type action camera. Je schroeft de meegeleverde mount vast op de stick en met een schroef draai je de camera behuizing vast. Er zijn ook action camera’s waarbij er een vrouwelijke schroefdraad bevestiging zit in de camera zelf, in dat geval kun je de camera ook op de punt van de selfie stick vast draaien. Toch is het aan te raden om een open of gesloten behuizing te gebruiken voor extra bescherming tegen stoten of bijvoorbeeld regen.

De GoPro selfie stick, waarvoor geschikt?

De meeste mensen kennen de selfie stick wel voor de smartphone, echter deze selfie stick’s zijn bedoeld voor action camera’s zoals de GoPro. Toch willen we graag een kleine uitleg geven waar op te letten bij aanschaf. De GoPro selfie stick kun je in verschillende maximale lengtes krijgen. Zijn sommige maximaal 50 centimeter uitschuifbaar een andere selfie stick kan 120 centimeter uitgeschoven worden. Verder is het handig om te weten of de GoPro selfie stick water bestendig is of niet, roestvorming wil je natuurlijk voorkomen. Houd er dus rekening mee dan niet alle stick’s waterbestendig zijn. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren en handig om te weten, kan er een WiFi remote shutter op de stick geplaatst worden. Met een shutter, het woord zegt het eigenlijk al, kun je de camera op afstand bedienen. 

Zo zijn er ook GoPro selfie stick’s welke niet alleen water bestendig zijn, maar ook een drijf vermogen hebben. Je kunt deze dus dubbel op gebruiken en als selfie stick en als waterbestendige handvat. Uiteraard bestaat er ook verschil in kwaliteit, uiterlijk en afwerking, voor ieder wat wils dus.

Conclusie

Wanneer je van plan bent een GoPro Selfie Stick te bestellen is het toch raadzaam om de specificaties goed door te nemen voordat je over gaat tot bestelling. Er zijn selfie stick’s in verschillende maten en kleuren, daarnaast kunnen ze wel of niet waterbestendig zijn en is er verschil in kwaliteit en afwerking. Maak je ook gebruik van een WiFi remote shutter? Dan is een selfie stick met ingebouwde shutter houder zeker geen overbodige luxe. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »