GoPro watersport accessoires

15
GoPro watersport accessoires, je vind ze met heel veel voordeel bij Kabel4U.nl.
Lees meer
Sorteer op:

GoPro watersport accessoires 

Ben jij ook zo’n watersport freak? Zwemmen, snorkelen of duiken, je doet het graag. Binnen de categorie GoPro watersport accessoires vind jij misschien net het ene wat je nog miste aan je uitrusting voor je GoPro of action camera. 

Ga je op vakantie naar een warm land en er is zon, zee en strand, dan neem je uiteraard je GoPro of een ander merk action camera mee. Maar misschien beschik je nog niet over de juiste accessoires om goed uit de voeten te kunnen in zee, je kunt deze watersport accessoires heel voordelig bestellen bij Kabel4U.nl.

GoPro – Action camera en de verschillende watersport accessoires

Op het moment dat je een action camera aanschaft dan zit er altijd wel een waterdichte behuizing bij, noodzakelijk wanneer je mooie beelden wilt schieten in of op het water. Alleen ben je met een waterdichte behuizing nog niet compleet, daar zijn de watersport accessoires voor. Ben je van plan te gaan zwemmen of duiken dan zijn de anti fog doekjes zeker een uitkomst. De anti fog doekjes zijn in feite gewoon condens vreters die er voor zorgen dat je waterdichte behuizing niet gaat condenseren. Het laatste wat je wilt is een troebel beeld op je scherm. Je plaatst de anti fog doekjes eenvoudig in de waterdichte behuizing en je klemt ze min of meer tussen de behuizing en de camera in. 

Wil jij vervolgens je GoPro of een action camera van een ander merk gebruiksvriendelijk kunnen gebruiken in het water, dan is een drijvend handvat misschien wel een prima uitkomst. Plaats eenvoudig de camera met behuizing op het handvat en je bent klaar voor een duik in het water. Zo’n drijvend handvat is niet alleen gebruiksvriendelijk, het heeft ook een veiligheidsfunctie voor de camera. Zonder een drijvend hulpstuk is het risico op verlies van je GoPro of action camera een stuk groter, laat je de camera per ongeluk los dan zal deze naar de bodem zinken en dat wil je natuurlijk niet. Met een drijvend handvat zal de camera bij per ongeluk los laten naar de oppervlakte van het water drijven. Daarnaast zijn deze handvaten fel van kleur zodat je de camera snel terug vind. Naast het handvat zijn er nog meer soortgelijke watersport accessoires, te denken aan de fel gekleurde drijvende GoPro polsband. Je plaatst de camera eenvoudig aan de drijvende polsband en je plaats de accessoires over je pols, filmen maar.   

Verder zijn er ook GoPro watersport accessoires voor de fanatieke surfer. Op het moment dat jij je camera aan een surfplank wilt bevestigen, dan wil je dat natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Het bevestigen van een GoPro op een surfplank kan op diverse manieren, wil je dit veilig doen dan gebruik je daar een extra veiligheidskoord voor. Je plaatst de action camera op de wijze hoe jij dat wil op een surfboard, vervolgens plaats je als extra zekering een veiligheidskoord vast aan je board en camera. Raakt de camera toch los van zijn mount (bevestiging) dan zit deze nog aan het extra koord vast. Wil je het helemaal veilig spelen, dan plaats je aan de achterkant van de waterdichte behuizing een drijvend kussentje. Gaat het helemaal mis dan blijft je camera gewoon drijven op het oppervlak van het water. 

Ter info: omdat we een startende webwinkel zijn worden onze GoPro watersport accessoires wekelijks tot maandelijks aangevuld met nieuwe accessoires. Zit je watersport accessoire er niet bij? Mail of bel ons en het kan zijn dat het toch al op voorraad is of het is onderweg van onze leverancier.   

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »