Audio en accessoires

Hieronder ziet u de categoriepagina "Audio en accessoires", gebruik het foto-menu om eenvoudig te navigeren binnen de categoriepagina's tot u het juiste product vind.
Lees meer

Audiokabels:

Kabel4U.nl heeft een diversiteit aan verschillende audiokabels, klik op de foto met de tekst audiokabel om verder te gaan naar het overzicht van de verschillende kabels. De diversiteit van de soorten audio kabels zijn zo groot en wij hebben het voor u op voorraad. Audiokabel op rol, Jack kabel, Digitale coax kabel, DiN kabels, luidsprekerkabels, optische Toslink kabels, XLR kabels en Tulp (RCA) kabels. 

Audio adapter - pluggen & connectoren - splitter:

Ook binnen deze categorieën zijn er ontzettend veel verschillen, van verlooppluggen en verloopstekkers tot en met audio splitters en adapters. De verschillen zitten hem vooral in de functie van de plug, bijvoorbeeld het splitten van een audio signaal om deze aan twee stereo uitgangen te koppelen. Of bijvoorbeeld om bijvoorbeeld een smartphone met een mini Jack 3.5mm ingang te laten verlopen naar een 6.35mm Jack ingang, bijvoorbeeld om de telefoon te koppelen met een professionele hoofdtelefoon met 6.35mm aansluiting.    

Oordopjes en koptelefoons:

Er zijn zoveel verschillende oordopjes en koptelefoons, maar wij van Kabel4U.nl hebben een selectie gemaakt van de beste prijs en kwaliteitsverhouding. We hebben bedrade oortjes en oordopjes met bluetooth. De oortjes kunnen in ear zijn of on ear, net wat u het fijnst vind zitten. Dit zelfde geldt voor de koptelefoon, deze kunnen bedraad zijn of met bluetooth.  

DAB+ radio:

Is het einde van FM radio nabij? Met de komst van Digital Audio Broadcasting, kortweg DAB (inmiddels DAB+) genoemd is dat scenario heel goed mogelijk. In Noorwegen zijn ze al zover. Als eerste land gingen de zenders er over op digitale radio. In Zwitserland denken ze in 2020 volledig over te stappen. Wanneer dit ook in Nederland het geval zal zijn, blijft nog even gissen. Afhankelijk van het succes van DAB+, is de verwachting dat ons land in 2023 zover zou moeten zijn.

Speakers:

Ook wel luidsprekers genoemd. Ze zijn er in verschillende vormen en maten, wij hebben voor u een selectie gemaakt waarbij wij vooral hebben gekeken naar de prijs en kwaliteitsverhouding. De speakers kunnen verschillende doelgroepen hebben, bijvoorbeeld speakers met een USB aansluiting is handig voor de computer. Maar een luidspreker met een Jack aansluiting is weer handiger voor een smartphone of tablet.

DJ accessoires:

Bent u vol op in de muziek branche bezig? We hebben versterkers, mengpanelen, koptelefoons, microfoons en platenspeler accessoires, dit allemaal voor een fijne prijs!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »