Jack kabel 2.5 mm nodig?

1
Een 2.5mm jack kabel is een jack kabel voor het aansluiten van audio-apparatuur. Een goed voorbeeld zijn de wat oudere audio accessoires welke nog gebruik maken van de micro Jack aansluiting.
Lees meer
Sorteer op:

JACK staat voor Jack Audio Connection Kit. Deze stereo-audiokabel met 2.5 mm pluggen stelt u in staat om analoge audiosignalen over te brengen. De kabel maakt het mogelijk om 2 apparaten met 2.5 mm in- en output met elkaar te verbinden.

Lees meer
€1,45
Op voorraad

Jack 2.5 mm audio kabel:

Op sommige mobieltjes zit een 2.5mm jack aansluiting. De jack kabel 2.5mm wordt ook wel de micro jack genoemd, deze naam is voortgekomen vanwege het kleine formaat van deze plug. De jack kabel 2.5mm wordt veel gebruikt bij (oudere) mobiele telefoons, draagbare speakers, autoradio’s en nog vele andere kleine apparaten. De jack kabel 2.5mm wordt niet meer zo heel veel gebruikt, mede daardoor wordt vaak een adapter aangeschaft om de jack kabel 2.5mm te veranderen in een jack kabel 3.5mm. De jack kabel 3.5mm is voor meerdere apparaten geschikt, denk hierbij aan mobiele telefoons, autoradio’s, draagbare speakers etcetera.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »