GoPro accessoires bestel je goedkoop bij Kabel4U.nl

GoPro accessoires bestel je goedkoop bij Kabel4U.nl

Wil jij weten waar je goedkoop uit ben wanneer je op zoek bent naar GoPro accessoires? Wij laten het zien in deze Blog. Verder geven we nog wat uitleg over diverse GoPro accessoires.

GoPro accessoires bestel je goedkoop bij Kabel4U.nl

Wanneer je op zoek bent naar goedkope GoPro accessoires lees dan vooral verder!

Je ziet ze steeds meer op het toneel verschijnen, de GoPro en andere merken Action camera’s. En ja dat is ook wel begrijpelijk, ze zijn met de jaren goedkoper en kwalitatief beter geworden. Maar met alleen de action camera ben je er nog niet, je hebt er accessoires voor nodig wil je goed uit de voeten kunnen. 

Al zal deze blog wat commercieel overkomen en ja dat is het ook wel, maar wanneer jij je GoPro accessoires goedkoop wilt aanschaffen dan zit je bij Kabel4U.nl aan het juiste adres. En we durven eigenlijk wel een stapje verder te gaan, we zijn in 95% van de gevallen ook ruim de goedkoopste in ons GoPro accessoire assortiment. Prijzen van onder de 2 euro is gebruikelijk en met de lage verzendkosten van eenmalig 1.95 euro blijft het helemaal leuk voor je portemonnee. We zullen de blog verder “low level” houden, geen moeilijke benamingen en of afkortingen, zo dat iedereen begrijpt waar het over gaat.   

In deze blog zullen we gebruik maken van de term GoPro, echter is dat een merknaam voor een action camera. En laat het nu zo zijn dat de accessoires grotendeels universeel zijn en dat de meeste andere merken action camera’s ook gebruik kunnen maken van deze goedkope GoPro accessoires.

Alvast een kijkje nemen naar onze goedkope GoPro accessoires?

In dit artikel gaan we een aantal goedkope GoPro accessoires belichten. We zullen per accessoire het nut er van uitleggen en geven daarbij nog enkele tips. Daarnaast leggen we kort uit waarom we zo goedkoop kunnen zijn in de GoPro accessoires. Om de advertenties te kunnen bezoeken van onze webwinkel kun je doorklikken op de blauw gedrukte links. 

Korte uitleg over de GoPro camera en het ontstaan er van

Misschien is het nut van de action camera nog niet bij iedereen helemaal duidelijk, daarom leggen we dit nog even kort en bondig uit. Nick Woodman staat achter de geboorte van de GoPro camera. Hij was op een surf-vakantie in Australië en hij wilde graag zijn avonturen vastleggen. Echter was dit niet gemakkelijk met een gewone camera, als ze al waterdicht waren dan waren ze niet gebruiksvriendelijk om te filmen. Bij thuiskomst heeft hij met zijn bevindingen een ontwerp gemaakt en bedacht daar de eerste generatie GoPro camera. 

De GoPro is een compacte camera die speciaal ontworpen is om te filmen en fotograferen in de wat extremere omstandigheden. U vraagt zich misschien nu af, wat bedoel je met extreem? Met extreem bedoelen we dat de camera gemakkelijk ingezet kan worden tijdens het zwemmen, duiken, berg beklimmen, mountainbiken, parachute springen en ga zo maar door. En ja, zoals eerder al vermeld, daar heb je buitenom de camera wel accessoires voor nodig en daar gaat deze blog dan ook over. Of je nu lekker aan het snorkelen bent op vakantie, of je sprint met je parachute uit een vliegtuig, de GoPro camera legt het voor je vast. 

Zijn jullie daadwerkelijk de goedkoopste? 

Wij van Kabel4U.nl durven daarop JA te zeggen. In zeker 95% van de gevallen zijn wij de goedkoopste leverancier in GoPro accessoires. Aangezien wij sterke zakelijke contacten hebben opgebouwd met de producent van het merk Puluz zijn wij in Nederland aangemerkt als enige officiële dealer van voornoemd merk. Vanwege deze officiële status kunnen wij zonder tussenkomst van een groothandel, groot en selectief inkopen waardoor de prijzen laag blijven. Nu hebben wij de optie om de winstmarge voor ons zelf te behouden, maar dat doen wij niet. De consument mag daar in mee profiteren met de lage prijzen die wij hanteren. 

En hoe zit het met de kwaliteit?

Ook al praten we als dealer over ons eigen huismerk, maar de kwaliteit is gewoon goed te noemen. Zo zijn er ook diverse keurmerken aan verbonden zoals de CE en FCC. Binnen het merk Puluz zijn er wel verschillen in de afwerking van bepaalde accessoires, maar niet zozeer in de kwaliteit. Wanneer de afwerking (uiterlijk) mooier is zal deze net iets duurder zijn dan de standaard GoPro accessoires, maar dat is op zich ook logisch te verklaren. 

Een voorbeeld is de GoPro schroef, deze zijn allen van roest vrij staal. Echter de standaard uitvoering heeft een omhulsel van plastic en de wat nettere afgewerkte schroeven zijn in diverse kleuren en compleet van RVS gemaakt. Dit alles zal een klein prijsverschil zijn, zeker bij Kabel4U.nl.

En ja, laten we nu maar eens wat goedkope GoPro accessoires onder de loep nemen, uiteraard van het merk Puluz. 

De GoPro hoofdband

Wanneer jij op zoek bent naar een uitbreiding van je GoPro accessoires set dan mag de GoPro hoofdband daar zeker niet in missen. De GoPro hoofdband van het merk Puluz is geschikt voor alle GoPro Hero series en de meest voorkomende merken action camera’s. Het ideale van de hoofdband is dat je tijdens het filmen je handen vrij kunt houden en jouw gezichtsveld bepaald ook meteen je opname positie. 

Je stopt de camera in een behuizing, deze zijn mogen stof en waterdicht zijn of je kiest voor een open behuizing. Vervolgens schroef je de camera met behuizing vast aan de hoofdband en je bent gereed om te filmen. Op het moment dat je een GoPro of andere merk action camera aanschaft wordt er eigenlijk altijd wel een waterdichte behuizing bij meegeleverd. Toch is het raadzaam om eens te kijken naar een open behuizing, dit is voor de film kwaliteit net wat beter. 

De GoPro hoofdband is ontworpen van elastische stof waardoor de hoofdband gemakkelijk en stevig op het hoofd bevestigt kan worden. Wanneer je de hoofdband op het hoofd geplaatst hebt kun je deze aan de achterkant strakker trekken. Tip, doe dit niet te strak, dit veroorzaakt hoofdpijn. Verder zit er aan de binnenkant een anti slip patroon verwerkt. Ieder mens zweet in meer of mindere maten, zeker van af het hoofd. Deze anti slip zorgt er voor dat tijdens transpiratie de hoofdband gewoon op zijn plek blijft zitten. 

De GoPro hoofdband is met name geschikt voor het filmen wanneer jij je handen vrij wilt houden. En er zijn genoeg situaties die jij op beeld vast wilt leggen maar waarbij jij je handen toch vrij wenst te houden. Denk bijvoorbeeld aan bergbeklimmen, mountainbiken, skiën, of gewoon een stevige wandeling. De Puluz hoofdband is tevens geschikt voor in het water, zwemmen, snorkelen of zelfs duiken is geen probleem.   

Bij Kabel4U.nl bieden wij deze geweldige GoPro hoofdband aan voor maar liefst 3.95 euro!

De GoPro borstband

De tegenhanger van de hoofdband is wel de GoPro borstband, een goedkope GoPro accessoire als jij deze bij Kabel4U.nl besteld. De GoPro borstband heeft aardig wat gemeen met de hoofdband, echter is de borstband in bepaalde situaties net even wat beter geschikt. 

Ook hierin is de werking hetzelfde, je plaatst de camera in een behuizing om deze vervolgens met een mount vast te schroeven aan de borstband. De mount is een extra opzet stukje die je bij de borstband nodig hebt om de behuizing met camera vast te kunnen schroeven. Wij adviseren in dit geval gebruik te maken van een J-Hook in plaats van bijvoorbeeld een Buckle. Met de J-Hook plaats je de camera net een paar centimeter naar voren op de borstband. Het voordeel hier van is dat je de camera beter kunt positioneren omdat je daar nu de ruimte voor hebt. 

De GoPro borstband is uitermate geschikt wanneer je een wandeling maakt, aan het hardlopen bent, maar even goed voor op de mountainbike. Voor bergbeklimmen is de borstband minder geschikt aangezien de camera pal voor de borst bevestigd zit. 

Wil jij een GoPro borstband tot je beschikking hebben? Bij Kabel4U.nl zijn ze verkrijgbaar voor maar liefst 4.95 euro! 

De GoPro polsband bevestiging 

Ook een fijne goedkope GoPro accessoire, de polsband bevestiging. Je vraagt je misschien af waar je deze nu voor zou kunnen gebruiken? Ook hier komt het handen vrij houden weer om de hoek kijken, denk bijvoorbeeld aan het auto rijden, of op je fiets. Het is niet altijd mogelijk om een zuignap in je auto te monteren met daarop een GoPro camera. In dat geval kan je met de polsband bevestiging gewoon fijn filmen en je handen aan het stuur houden.  

Zoals voorgaande GoPro accessoires dien je hier ook weer gebruik te maken van een behuizing, vast schroeven en filmen maar. Vergeet niet de polsband vast te maken middels het klittenband om de pols. 

Wil jij een GoPro Polsband bevestiging bestellen? Bij Kabel4U.nl verkrijgbaar voor maar liefst 3,95 euro!

De GoPro 3M mount sticker

De GoPro 3M sticker is een veel gebruikte accessoire en tevens een noodzakelijk iets wanneer jij je GoPro ergens aan vast wil monteren. De GoPro 3M sticker plakt dubbelzijdig en is bedoel om als eerste vast te plakken aan een mount en met de andere plakzijde aan het object van jouw keuze. Ze zijn verkrijgbaar in twee vormen, namelijk een rechthoekige en een ronde, net zoals de mounts. 

Om het verschil in de ronde en de rechthoekige 3M sticker uit te leggen, het volgende. De ronde (ovale) sticker gaat op de rond mount en is bedoeld voor een platte ondergrond. De rechthoekige sticker gaat op dezelfde vorm mount en is een klein beetje gebogen, deze zijn geschikt voor onder andere helmen. 

Wanneer de mount vastgeplakt is kun je er een J-Hook of Quick Release Buckle op plaatsen, daar boven op schroef je de camera vast met behuizing. 

Heb je GoPro 3M stickers nodig? Of een setje met stickers en mounts? Ze zijn al verkrijgbaar vanaf 1,45 euro!

De GoPro J-Hook

Eigenlijk hebben we deze al een klein beetje uitgelegd. Gebruik de J-Hook voor je GoPro Borst of hoofdband en je kunt je camera betere positioneren. Voor de GoPro Borstband is de J-Hook een onmisbaar onderdeel. 

Heb je een GoPro J-Hook nodig? Bij kabel4U.nl voor maar 1,45 euro!

De GoPro instelbare draaiarm 

De GoPro instelbare draaiarm is een handige accessoire wanneer jij je camera zo wilt plaatsen dat de positie het best tot zijn recht komt. Deze draaiarm wordt ook wel een “3 way pivot arm” genoemd, maar dat is gewoon zijn Engelse benaming. Het monteren van je camera is vaak geen probleem, maar wanneer de positie van groot belang is kun je dit oplossen met de GoPro instelbare draaiarm. 

Wil jij ook zo’n GoPro instelbare draaiarm? Bij Kabel4U.nl te verkrijgen voor maar liefst 2,95 euro!

De GoPro selfie stick 

En ja de selfie stick voor de GoPro mag je natuurlijk ook niet missen als accessoire. Hij is uitschuifbaar van 50 tot 120 centimeter en wordt bij ons geleverd inclusief mount en schroef. Met de GoPro selfie stick maak jij geweldige selfies of filmpjes met de camera op jezelf gericht. 

Wil jij ook zo’n gave GoPro selfie stick? Bij Kabel4U.nl te verkrijgen voor maar liefst 3,95 euro!

De GoPro anti fog inserts 

En als laatste willen we nog de GoPro anti fog inserts benoemen, met andere woorden vocht vreters of ook wel vocht vangers. Wanneer jij je camera gebruikt voor bijvoorbeeld watersport of op vakantie om te filmen onder water, condens zal er altijd ontstaan. En dat laatste wil je natuurlijk voorkomen, niet fijn als je achteraf merkt dat je beslagen opnames hebt gemaakt.  

Heb je Anti Fog Inserts nodig voor je GoPro? Bij Kabel4U.nl zijn ze verkrijgbaar voor maar liefst 1,95 euro. (12 stuks in de verpakking)

Conclusie

Er zijn te veel GoPro accessoires om deze allemaal apart te benoemen, vandaar dat we selectief een aantal er uit gepikt hebben. 

Echter wil jij Goedkoop aan GoPro accessoires komen, bestel deze dan bij Kabel4U.nl en je weet dat je kwalitatief en heel voordelig uit bent. Ons dealer huismerk Puluz is van prima kwaliteit en voldoet aan alle normen. 

Ben je nog niet in het bezit van een action camera? Ook die bieden wij aan tegen zeer voordelige prijzen! Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »