Over Kabel4U.nl

Waar het begon:

In 2013 zijn we begonnen met de verkoop van diverse elektronica accessoires zoals Audiokabels, HDMI kabels, Audio pluggen, iPhone en Samsung kabels. Dit verkochten wij op diverse marktplaatsen nationaal en internationaal, en met succes! 

De welbekende marktplaatsen waren voor ons lange tijd een prima uitkomst, echter groeide de droom om een eigen webwinkel online te hebben, meer en meer met de tijd. Deze droom stelden we geregeld uit, maar in maart 2019 was het dan zover, Kabel4U.nl is online gegaan!

Een klein gedeelte van ons magazijn, eenvoudig maar effectief!

Onze visie:

Onze medewerkers zijn allround, van klantenservice tot aan het inpak en verzendproces, dat is Kabel4U.nl. Welke medewerker u ook aan de lijn krijgt, zij hebben allen kennis van de producten die wij aanbieden. Heeft u een vraag over een bestelling? Of wilt u advies? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij zorgen er voor dat u een tevreden gevoel overhoud aan de naam Kabel4U.nl.

Verder vinden wij het belangrijk dat onze klanten ons aanbod tegen een eerlijke prijs kunnen bestellen, daarom houden wij onze marges laag en zijn de verzendkosten maar 1.95! Voordelig, eenvoudig en veilig bestellen doe je bij Kabel4U.nl

Waarom bestellen bij Kabel4U.nl:

De markt waar we in opereren is zeker geen niche markt te noemen, er zijn genoeg aanbieders die vergelijkbare dan wel dezelfde artikelen aanbieden, maar wat maakt ons dan zo uniek? 

- We zijn in de meeste gevallen de goedkoopste op het internet.

- Ruime ervaring en kennis met de artikelen die we aanbieden, deze kennis delen we graag met de klant.

- 14 dagen bedenktijd, niet goed, geld terug!

- Kwaliteit, al onze artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, tevens voldoen ze aan de Europese normen. 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »