Over Kabel4U.nl

Waar het begon:

In 2013 zijn we begonnen met de verkoop van diverse elektronica accessoires zoals Audiokabels, HDMI kabels, Audio pluggen, iPhone en Samsung kabels en ga zo maar door. Dit verkochten wij op diverse marktplaatsen nationaal en internationaal, en met succes! 

De welbekende marktplaatsen waren voor ons een lange tijd een prima uitkomst, echter groeide de droom om een eigen webwinkel online te hebben, meer en meer met de tijd. Deze droom stelden we geregeld uit, maar in maart 2019 was het dan zover, Kabel4U.nl is online gegaan!

Onze visie:

Het is voor ons belangrijk dat iedere medewerker van de klantenservice over ruime productkennis beschikt, zodat we iedere vraag optimaal kunnen beantwoorden. Wij zetten daarbij de klant op nummer één, we willen namelijk dat iedereen met een tevreden gevoel aan Kabel4U.nl denkt. We luisteren naar onze klanten en geven waar nodig persoonlijk advies.

Waarom bestellen bij Kabel4U.nl:

De markt waar we in opereren is zeker geen niche markt te noemen, er zijn genoeg aanbieders die vergelijkbare dan wel dezelfde artikelen aanbieden, maar wat maakt ons dan zo uniek? 

- We zijn in de meeste gevallen de goedkoopste op het internet.

- Ruime ervaring en kennis met de artikelen die we aanbieden, deze kennis delen we graag met de klant.

- 30 dagen bedenktijd, niet goed, geld terug!

- Kwaliteit, al onze artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit, tevens voldoen ze aan de Europese normen. 

 

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »